Lotus Therm SPA & Luxury Resort este amplasat aproape de liziera padurii, in apropierea lacurilor cu lotusi si nuferi termali.

Facilitati hotel: 180 de spatii de cazare (37 camere duble, 79 camere single, 8 suite, 47 apartamente standard, 9 apartamente speciale), restaurant (180 locuri), 3 sali de conferinte, centru de tratament balnear si Spa Nelumbo Med-Spa, Aquapark Felixarium (14 piscine interioare si exterioare cu apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, baruri, studio fitness), centrul Gold Spa (3 tipuri de sauna, camera de gheata, dus aventura), Funlandia (loc special de joaca pentru adulti si copii), parcare.

Facilitati camere: minibar, telefon, TV, incalzire si AC, seif, Wi-Fi, baie proprie, uscator de par, halat si papuci de baie.

~
Oferta include: - cazare cu demipensiune (mic dejun bufet + cina bufet); - tratament Ozonoterapie/zi/adult si o consultatie medicala in Centrul Nelumbo Med-Spa; - acces gratuit la Aquapark Felixarium (10 piscine acoperite, 4 piscine in aer liber, 2 tobogane, piscine pentru copii, teren de spot, spatii de joaca); - acces gratuit la sauna umeda si sauna uscata, fantana de gheata si sala de fitnes din Centrul Nelumbo Med-Spa; - acces gratuit la 3 tipuri de sauna (umeda, uscata, infrarosu), camera de gheata si dus aventura din Centrul Gold Spa (Aquapark Felixarium); - parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile); - acces gratuit si nelimitat Wi-Fi. Efecte: reducerea durerilor, tratarea afectiunilor reumatice si a afectiunilor inflamatorii ale articulatiilor, imunostimulant, detoxifiant. Informatii suplimentare: - dintre modalitatile de aplicare ale Ozonoterapiei, in cadrul Centrului Nelumbo Med-SPA se efectueaza infiltratiile locale pentru diminuarea durerii, a inflamatiei, a eventualelor contracturi musculare existente si insuflatiile rectale cu efect general pentru organism. - taxa de promovare a turismului NU este inclusa in tarif si se achita la receptia hotelului in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare cu demipensiune (mic dejun bufet + cina bufet);
- tratament Ozonoterapie/zi/adult si o consultatie medicala in Centrul Nelumbo Med-Spa;
- acces gratuit la Aquapark Felixarium (10 piscine acoperite, 4 piscine in aer liber, 2 tobogane, piscine pentru copii, teren de spot, spatii de joaca);
- acces gratuit la sauna umeda si sauna uscata, fantana de gheata si sala de fitnes din Centrul Nelumbo Med-Spa;
- acces gratuit la 3 tipuri de sauna (umeda, uscata, infrarosu), camera de gheata si dus aventura din Centrul Gold Spa (Aquapark Felixarium);
- parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile);
- acces gratuit si nelimitat Wi-Fi.

Efecte: reducerea durerilor, tratarea afectiunilor reumatice si a afectiunilor inflamatorii ale articulatiilor, imunostimulant, detoxifiant.

Informatii suplimentare:
- dintre modalitatile de aplicare ale Ozonoterapiei, in cadrul Centrului Nelumbo Med-SPA se efectueaza infiltratiile locale pentru diminuarea durerii, a inflamatiei, a eventualelor contracturi musculare existente si insuflatiile rectale cu efect general pentru organism.
- taxa de promovare a turismului NU este inclusa in tarif si se achita la receptia hotelului in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Lotus Therm Spa & Luxury Resort - Oferta Ozonoterapie, Baile Felix, Romania

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
verifica
25
verifica
26
verifica
27
verifica
28
verifica
29
verifica
30
verifica
31
verifica