Charter Algarve - Grand Muthu Forte Do Vale, cu plecare din Budapesta

In centrul orașului Albufeira, la doar 500 de metri de plajă, Forte Do Vale oferă apartamente cu chicinetă și balcon privat. Hotelul, langă plajă, este format din apartamente cu aer condiționat, luminoase și aerisite, cu un interior modern și plin de culoare. Toate apartamentele au ferestre din podea pană in tavan, TV prin satelit și baie privată.

Piscina in aer liber, inconjurată de o terasă spațioasă dotată cu șezlonguri, este locul ideal pentru a vă bucura de soare și a vă relaxa. Accesul la Wi-Fi este gratuit in zonele publice.

Obțineți acces la peste 30 de opțiuni de luat masa, inclusiv bufete, discoteci, baruri și restaurante de specialitate care servesc preparate din bucătăria italiană, mexicană, pan-asiatică, continentală, chineză, japoneză și spaniolă. Timpul și operațiunile punctelor de vanzare se pot schimba la discreția conducerii.
Bucurați-vă de peste 18 ore de mese all-inclusive de la 8:00 pană la 02:30 (Numărul de restaurante operaționale va varia in funcție de sezon).

Timpul și operațiunile punctelor de vanzare se pot schimba la discreția conducerii.

Forte Do Vale se află la cațiva pași de numeroasele restaurante, baruri și magazine din Albufeira. Plaja Santa Eulália este la 2,2 km de hotel, iar centrul comercial Modelo este la 1,2 km. Clubul de golf Balaia este la 3 km, iar Aeroportul Internațional Faro este la 33 km.

Această proprietate nu găzduiește petreceri de burlac(e) sau similare.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Grand Muthu Forte Do Vale, Algarve, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate