Charter Zakynthos - Dinos Hotel, cu plecare din Timisoara

Amplasare

Acest hotel se află in apropiere de plaja cu nisip, intr-o zonă centrală in Tsilivi.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Hotelul dispune de o cameră de bagaje, de un spațiu cu televizor și de un serviciu de transfer. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) in spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările standard ale majorității camerelor. In camere clienții vor găsi o chicinetă, acces la internet, un telefon și un seif. In băi există un duș.

Sport/divertisment

Unitatea de cazare oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Un restaurant stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru intreaga zi.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Dinos Hotel, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate