Circuit Peru

Circuite Peru
de la
EUR 5998 00 EUR
2 adulti

ITINERARIU


Ziua 1. Bucuresti - Lima

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni pentru zborul cu destinatia Lima. Transfer si cazare la Hotel Jose Antonio 4*, sau similar,  in zona Lima.

Ziua 2. Lima - Paracas

Mic dejun. Tur organizat al orasului cu ghid local in care se viziteaza Piata Centrala, Palatul Presidential (exterior), Primaria (exterior), Catedrala, Manastirea San Francisco, Muzeul Arheologic Larco Herrera si districtul Miraflores. Plecare spre Paracas si timp liber la dispozitie . Cazare la Hotel La Hacienda 4*, sau similar, in zona Paracas. 

Ziua 3. Paracas – Nazca

Mic dejun. Dimineata libera sau optional* excursie cu barca la Insulele Ballestas (se organizeaza in functie de conditiile meteo) unde se regaseste cea mai mare populatie de pasari producatoare de “guano”  precum cormoranul Guanay si pasarile Boobies (au specifica culoarea picioarelor albastru-gri). Pe aceste insule traieste si o populatie numeroasa de lei de mare. Plecare spre Nazca si timp liber la dispozitie pentru restul zilei. Cazare la Hotel DM Hoteles Nasca 3*, sau similar, in zona Nazca.

Ziua 4. Nazca – Arequipa

Mic dejun. Dimineata libera sau optional* plimbare cu avionul deasupra linilor de la Nazca unde se pot admira 12 dintre cele mai faimoase desene (excursia se organizeaza in functie de conditiile meteo). Plecare spre Arequipa pe drumul South Panamerican de-a lungul caruia se poate admira peisajul desertic. Cazare la Hotel El Fundador 4*, sau similar, in zona Arequipa.

Ziua 5. Arequipa – Puno

Mic dejun. Tur panoramic al orasului Arequipa, se viziteaza Biserica Compania de Jesus (exterior) si Manastirea Santa Catalina. Plecare spre Puno. Cazare la Hotel Royal Inn 4*, sau similar, in zona Puno.

Ziua 6. Puno – Lacul Titicaca* – Puno

Mic dejun. Intreaga zi este libera sau optional* excursie cu barca pe Lacul Titicaca si vizita la Insula plutitoare Uros si Insula Taquile unde aveti posibilitatea sa interactionati cu comunitatea locala. Prânz inclus la un restaurant local. Cazare la Hotel Royal Inn 4*, sau similar, in zona Puno.

Ziua 7. Puno – Cusco

Mic dejun. Plecare spre Puno. Pe parcursul drumului se trece prin satele Urcos, San Pedro, Tinta si Sicuani. Oprire pentru poze in pasul La Raya. Se viziteaza orasul Pucara si situl arheologic Racchi. Prânz inclus la un restaurant local. Oprire in Andahuaylillas si vizita la Biserica San Pedro, supranumiita si "Capela Sixtina a Americii de Sud".  Cazare la Hotel Xima Cusco 4*, sau similar, in zona Cusco.

Ziua 8. Cusco – Pisac – Ollantaytambo – Valea Sacra  

Mic dejun. Se viziteaza piata indiana din Pisac, oras pitoresc, renumit pentru bunurile de o calitate rara specifice zonei Anzilor, produse de artizanii locali. Timp liber pentru cumparaturi. Dupa-amiaza se viziteaza Ollantaytambo, un important sit arheologic, ce dateaza din perioada târzie a Civilizatiei Inca. Cazare la Hotel Agustos Urubama 3*, sau similar, in zona Valea Sacra. 

Ziua 9. Valea Sacra – Aguas Calientes - Machu Pichu  

Mic dejun. Tranfer la gara Ollantaytambo si plecare cu trenul spre Aguas Calientes, de unde se continua calatoria cu microbuzul spre Machu Pichu, „Orasul pierdut al Incasilor”. Se viziteaza cea mai cunoscuta atractie turistica din America de Sud, considerata una dintre cele 7 minuni noi ale lumii. Transfer la gara si imbarcare pe trenul pe ruta Aguas Calientes – Ollantaytambo apoi transfer cu autocarul in Cusco. Cazare la Hotel Xima Cusco 4*, sau similar,  in zona Cusco.

Ziua 10. Cusco – Bucuresti

Mic dejun. Dimineata, tur de oras, ce cuprinde principalele obiective turistice: Piata Centrala, Strada Hatun Rumilloc, Templul Koricancha.  Se viziteaza constructia militara Puca Pucara si Fortareata Sacsayhuaman. Dupa-amiaza, transfer la aeroportul din Cusco pentru zbor intern spre Lima. Seara, imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti Otopeni. 

 

Servicii Neincluse:

Asigurare medicala si/sau storno

Bacsisul pentru ghidul si soferul local: 5 USD/ persoana/ zi (se achita in prima zi la ghidul insotitor)

 

 

Servicii Optionale:

Excursie la Insulele Ballestas (se organizeaza in functie de conditiile meteo): 50 Eur/ persoana

Zbor deasupra linilor de la Nazca (se organizeaza in functie de conditiile meteo): 170 Eur/ persoana

Excursie cu barca pe Lacul Titicaca (pranz inclus): 60 Eur/ persoana

Pachet 3 excursii optionale: 240 Eur/ persoana (tarif valabil doar pentru rezervare in agentie in avans)

 

Grup minim pentru realizarea programului: 20 persoane

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Peru, Toate locatiile, Peru

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
5998
2 Adulti
9 Nopti
28
29
30