Charter Creta Heraklion - Bella Elena, cu plecare din Iasi

Amplasare

Complexul de apartamente se află la Malia, în apropiere de plaja cu nisip, într-o zonă liniștită. De la centrul de cazare sunt doar câteva secunde până la viața de noapte și locurile de făcut cumpărături din vecinătate.

Dotări

Complexul de apartamente cu aer condiționat oferă 40 de camere și dispune de lifturi. Clienților complexului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, un serviciu de transfer, room-service și o spălătorie de tip self-service. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Un garaj stă la dispoziție pentru parcarea mașinii. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.

Locul de cazare

În camere există un sistem de încălzire. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un minibar și un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider, un aragaz, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Acces la internet aduce mai mult confort. Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Amenajarea interioară a băilor include o cadă. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Piscina cu o zonă de scăldat amenajată pentru copii oferă răcorire și înviorare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și o sală de fitness. O discotecă oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bacau catre Bella Elena, Creta, Grecia