LOCALIZARE: Hotelul Bell Port este situat aproape de plaja, in randul 2. Aeroportul din Palma de Mallorca se afla la aproximativ 70 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Cladirea de 3 etaje dispune de un total de 25 camere si pune la dispozitia turistilor sai: receptie 24 de ore, lobby, lift, aer conditionat, salon de coafura, restaurant, snack bar, bar, conexiune la internet wireless gratuita, spalatorie.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard au in jur de 22 mp si sunt echipate cu: 2 paturi twin, pe jos au pardoseala, balcon sau terasa, incalzire/aer conditionat, internet gratuit (wireless), seif (contra cost ), TV prin satelit, baie cu dus.
Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Handling Fee; Transfer Shuttle ; Avion TIMISOARA - PALMA DE MALLORCA 2024 Timisoara - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion PALMA DE MALLORCA - TIMISOARA 2024 Palma de Mallorca - Timisoara; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Bell Port, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate