Sejur Gran Canaria - Seaside Sandy Beach, cu plecare din Bucuresti

Acest hotel in stil arăbesc oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, terenuri de tenis si o piscină in aer liber cu jeturi de apă, fiind inconjurat de grădini cu plante subtropicale. Plaja statiunii Playa del Inglés este la doar 500 de metri.

Camerele spatioase ale hotelului Seaside Sandy Beach au aer conditionat, TV prin satelit si balcon mobilat. La cerere sunt disponibile halate de baie si uscătoare de păr.

Oaspetii pot admira vederea minunată la ocean din zona de fitness in aer liber. Există un hamam, o saună si servicii de masaj. Se poate inchiria si o terasă privată cu o cadă cu hidromasaj.

Sandy Beach are un restaurant tip bufet dotat cu aer conditionat, iar masa se poate servi si pe terasa frumoasă din grădină. De asemenea, există un snack bar langă piscină, precum si o brutărie in cadrul hotelului. După-amiaza se asigură prăjituri si cafea.

Hotelul este situat in centrul statiunii Playa del Inglés, la 10 minute de mers pe jos de cunoscutul centru comercial Yumbo. Terenul de golf din Maspalomas este la numai 1,5 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Seaside Sandy Beach, Gran Canaria, Spania