Venetia - Padova - Verona

3
 
Transportation
08.10.2020
Special offer
 
250
pers / sejur

 

 

 

 

 

EXCURSIE VENEȚIA – PADOVA - VERONA

 

 

 

Perioada: 08-11.10.2020

 

- Circuit cu Autocarul -

 

 

 

ZIUA 1. (JOI, 08.10.2020): BAIA MARE- SATU MARE – LUBLIJANA - TREVISO

 

Pornire aproximativ la ora 04:00 din Baia Mare - Satu Mare către Budapesta. Tur panoramic al orașului, Piața Milenium cu Monumentul Eroilor și Palatul Huniazilor, Bulevardul Andrassy, Clădirea Operei, Palatul Parlamentului, Vechea Cetate a Budei precum și frumoasele poduri arcuite peste Dunăre: Podul cu Lanțuri, Podul Elisabeta și Podul Margareta. Ajunși în Liublijana vom trece peste râul Ljublianka pe Podul Triplu şi pe Podul Dragonului, vom vedea Fântâna celor 3 râuri ale Carniolei şi vom admira castelul reşedinţă a ducilor de Carintia. Seara cazare în zona Treviso- Lido di Jesolo.

 

 

 

ZIUA 2. (VINERI, 09.10.2020): TREVISO - VENEȚIA

 

După micul dejun, ne deplasăm cu trenul în Piața San Marco din Veneția. Se vizitează insulele Burano și Murano. În Burano este specific coloritul deosebit al clădirilor și lucrările de artizanat, multe dintre ele găsindu-se în Muzeul de broderie. Insula Murano este vestită pentru obiectele și arta producerii sticlei. Veți găsi aici multe ateliere și magazine cu obiecte miniaturale din sticlă și bijuterii multicolore. Pe insula Murano se produc obiecte traditionale de sticlă (oglinzi, candelabre, lămpi, pahare și cristaluri, mânere de robineți, etc.) însă accentul este pus în ultima vreme pe obiecte de artă din sticlă de Murano și pe suveniruri din sticlă de Murano. După masa în Veneția ne bucurăm împreună de atmosfera venețiană. Vizite la Palatul Dogilor, Basilica San Marco, Puntea Suspinelor, Turnul cu orologiu. Ne întoarcem seara cu trenul la Treviso pentru cazare și cină la hotel 3*.

 

 

 

ZIUA 3. (SÂMBĂTĂ, 10.10.2020): PADOVA - VERONA

 

După micul dejun scurtă vizită în Padova, la Bazilica Sfântului Anton. Vom vedea, de asemenea, frumosul parc înconjurat de statui Prato della Valle şi Basilica di Santa Giustina, Piazza delle Erbe cu Palazzo della Ragione. Plecăm apoi spre Verona, orașul veșnicilor îndrăgostiți Romeo și Julieta…Verona, orasul Arenelor romane, al piețelor vechi și al străduțelor romantice. Plimbare în Piazza delle Erbe, la Balconul Julietei, Palatul administrativ și Arenele romane. Reîntoarcere la cazare în Lido di Jesolo, hotel Jalisco 3*. Cină la hotel 3*.

 

 

 

ZIUA 4. (DUMINICĂ, 11.10.2020): TREVISO – TRIESTE – BAIA MARE

 

După micul dejun ne îndreptăm spre un centru comercial pentru o binemeritată pauză de cumpărături. În jurul amiezii ajungem la Trieste pentru a vizita castelul Miramare, construit între 1856 și 1860 și care este amplasat într-un cadru natural extraordinar. Ne îmbarcăm pentru întoarcerea în România. Pauză de masă și toaletă pe traseu.

 

 

 

 

 

Data plecării

 08.10.2020

Loc in camera dubla

 

250 EURO

 

* Tariful este calculat pentru grup minim 40 persoane. La un grup mai mic se va recalcula pretul transportului.

 

 

 

TARIFUL INCLUDE:

 

transport cu autocar modern clasificat 3*;

 

3 nopți cazare cu mic dejun, hotel 3*;

 

2 cine

 

vizitele cuprinse în program

 

ghid însoțitor din partea agenției pe traseu

 

imbarcari gratuite din Baia Mare, Satu Mare, Cluj Napoca si Dej

 

 

 

TARIFUL NU INCLUDE:

 

tarif bilet tren intrare Veneția aprox 2,5 euro/pers);

 

vaporeto Veneția cca 20 euro/ persoană

 

asigurarea medicală și asigurarea storno (opțional) = 43 lei;

 

intrările la obiectivele turistice din program se achită la fața locului și sunt opționale: Palatul Ducal: 16 euro/adult, 8 euro/penionari și copil<18; Palatul Miramare: 6 euro/adul; gratis/pensionari>65 ani și copil<18.

 

 

 

 

 

 

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer