Sejur Rimini 2024.

3
 
Transportation
08.06.2024 & 07.09.2024 .
 
480

      Rimini este una dintre cele mai frumoase statiuni balneare italiene de pe tarmul Marii Adriatice. Cu frumoasele sale plaje, Rimini este o statiunea care este vizitata anual de mii de turisti din toate colturile lumii. Rimini este un paradis de vacanta cu plaje de peste 15km lungime, cu diferite posibilitati de practicare a sporturilor ca de exemplu: schi nautic, tenis sau golf, dar si cu o gama variata de restaurante, puburi, discoteci, cluburi de noapte, precum si magazine sau buticuri exclusive. Rimini ofera si posibilitati excelente pentru vizitarea altor locuri interesante din zona. De mentionat printre altele: micuta Republica San Marino si Florenta care se afla la doar cativa km distanta.

     Ziua 1 - Plecare dupa masa in jurul orei 17 pe traseul: Baia Mare – Satu Mare - Padova - Rimini (1370 KM) vizitam Padova cu intrare la Biserica Sf. Anton, parcul Prato della Valle.

     Ziua 2 - 9 - Sosire la Rimini in jurul amiezii pentru cazare. Cazarea se face la Hotel Tiberius cu mic dejun si cina incluse.

     Hotelul Tiberius este situat în zona Marina Centro din Rimini, la doar cativa metri de plaja şi la câţiva paşi de zona plină de viaţă Viale Vespucci. Oferă camere cu baie privată, WiFi gratuit şi aer condiţionat. Restaurantul oferă specialităţi din regiunea Emilia-Romagna şi preparate internaționale.

 Urmeaza momente de relaxare in aceste zile de sejur, pe care le putem alterna cu zile mai antrenante, alegand excursiile optionale.

 EXCURSII OPTIONALE:

  

- Excursie de jumatate de zi la San Marino (15 €), cea mai veche republica din lume, situata in vf. Muntelui Titano unde parcurgem un tur pietonal pe stradutele inguste.

 - Excursie optionala la Florenta (30 €) - “orasul artelor”, unde o sa facem un tur ghidat al celor mai importante obiective turistice.

  Ziua 9-10 Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie, pentru ultimele momente de baie in mare sau plimbari in statiune. La pranz pornim cu autocarul spre Romania. Sosire in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

  Tariful include :

Transport cu autocar clasificat 3*

- 7 nopti de cazare cu demipensiune

- Insotitor de grup

 Tariful nu include :

  1. Asigurarea medicala storno-medicala

  2. Intrarile la obiectivele turistice

  3. Excursiile optionale

  4. Taxa de statiune 2€/pers/noapte

 

  Tarif : plecarea din 08,06,2024 = 480 euro / pers in dubla      - supliment single 170 euro

 

  Tarif : plecarea din 07.09.2024 – 490 euro / pers in dubla       -   supliment single  170 euro

 

Don't miss our special offer